Sarat jeung Kaayaan kualitas & sertifikasi

1. prioritas kahiji dina Service atanapi Produk pangluhurna.

2. konsistén papanggih dina pangiriman waktos tur nyadiakeun harga kalapa.

3. terus ngaronjatkeun efektivitas Sistim Manajemén Quality

4. Patikeun minuhan konsisten pikeun sarat.

 23123124

pilsapat

1. Jieun A pendekatan Win-Win jeung konsumén.

2. ngahasilkeun Niley-ditambahkeun Quality Produk Service.

3. Buka anu mil tambahan di pasamoan kapuasan customer '

 

bubuka teknis

Desain 1. kapang

2. Aluminium maot Casting.

3. paeh casting Séng

4. Keusik Casting

Casting 5. Investment

6.Permanent kapang casting / graviti casting

7.Precision CNC machining

8.Surface pagawean: bubuk palapis, séng palapis, palapis nikel, palapis Chrome, e-palapis, oksida hideung, metallization vakum, anodize, palapis kromat