bearing perumahan

bearing perumahan

短描述:

proses produksi: graviti casting, T6 perlakuan panas Bahan: A356 aluminium alloy Surface perlakuan: Shot blasting, CNC machining, bubuk coated Mangpaat: Dipaké pikeun panto ngangkat


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • 机器规格

    描述

    机器视频

    Proses produksi:graviti casting, T6 perlakuan panas

    Bahan: A356 alloy aluminium

    Perlakuan beungeut: makéna blasting, CNC machining, bubuk coated

    Mangpaat: Dipaké pikeun panto ngangkat

  • 上一个产品:
  • 下一个产品:
  • 相关产品

    WhatsApp Online Chat !