Aluminium LED cahaya Perumahan

Aluminium LED cahaya Perumahan

短描述:

proses produksi: 800-1600T-tekanan tinggi mesin paeh-casting, CNC machining sanggeus Bahan: A380 atawa alumunium ADC12 alloy Surface perlakuan: bubuk palapis, atawa lukisan baseuh Paké: bay tinggi atawa low ku lampu LED pikeun cooling, aplikasi pikeun gudang, distribusi toko, cikur stadion, jsb


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • 机器规格

    描述

    机器视频

    Proses produksi:800-1600T-tekanan tinggi mesin paeh-casting, CNC machining sanggeus

    Bahan: A380 atanapi ADC12 alloy aluminium

    Perlakuan beungeut: bubuk palapis, atawa lukisan baseuh

    Paké: bay tinggi atawa low ku LED lampu pikeun cooling, aplikasi pikeun gudang, nyimpen distribution, cikur stadion, jsb

  • 上一个产品:
  • 下一个产品:
  • 相关产品

    WhatsApp Online Chat !