• banner1
  • banner2-1
  • banner3

saha kami

NINGBO INNOVAW mékanis CO., LTD mangrupakeun produsén profésional ti casting na bagian machined nu geus loba dipaké pikeun Automotive, Médis, earthmover, minyak bumi, listrik sarta Industri pencahyaan. Dedicating dina bisnis jangka panjang jeung konsumén asing ti Amérika Kalér jeung Éropa kulon, urang téh persis nyaho naon sarat customer nalika aranjeunna nyadiakeun gambar na spésifikasi bahan. Jeung rékayasa urang tiasa nyarankeun ka prosés pangalusna sarta téhnologi sangkan komponén atawa desain sagala ngarobah upami diperlukeun. Paling produk urang nu diékspor ka Kanada, AS, jeung kulon Éropa Jerman, Perancis, Italia, Norwégia, Finlandia, Swiss, jeung sajabana jeung meunang reputasi alus diantara para nasabah urang.

Diajar deui

naha milih kami

  • kualitas

    kualitas

    NINGBO INNOVAW paeh casting nyaeta pamimpin dunya di precision paeh casting séng, alumunium jeung magnesium alloy. studi Témbongkeun bisi ti sagala rupa industri jeung gagasan pikeun perbaikan komponén ngaliwatan casting paeh.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    kami TS16949 na ISO14001 Certified.
  • pabrik

    pabrik

    produsén professinal of tooling paeh casting, tekanan tinggi paeh casting, aluminium graviti casting, tekanan paeh casting low, precision CNC machining ampir 20 taun.

Produk Artikel

nempo sakabeh produk

Case kami