Politika e kualitetit dhe Certifikimi

1. Prioriteti i parë për Shërbimin më të lartë apo produkt.

2. Vazhdimisht takohen në kohën e dorëzimit dhe ofrimin e çmimeve konkurruese.

3. përmirësojë vazhdimisht efektivitetin e sistemit të menaxhimit të cilësisë

4. Sigurimi i përputhshmërisë në përputhje me kërkesat.

 23123124

filozofi

1. Krijo një qasje të favorshme me klientët.

2. Prodhimi Vlera e shtuar cilësinë e produkteve Shërbimi.

3. shkojnë milje ekstra në takim kënaqësinë e konsumatorit '

 

futja teknike

1. Mold projektimit

2. Aluminum Die Casting.

3. zink vdesin hedh

Casting 4. Sand

Kallëp 5. Investime

myk hedh 6.Permanent / gravitetit hedh

përpunimit 7.Precision CNC

8.Surface mbarimit: veshja pluhur, veshja zink, veshja nikel, veshja kromit, e-veshja, oksid i zi, metalizim vakum, anodize, veshja kromatin