Политика за квалитет и сертификација

1. Прв приоритет на највисоко услуга или производ.

2. Постојано се исполнат за време на испорака и обезбедување на конкурентна цена.

3. Постојано подобрување на ефикасноста на системот за управување со квалитет

4. Да се ​​обезбеди доследно почитување на барање.

 23123124

Филозофија

1. Креирај понудената пристап со клиентите.

2. Производство на додадена вредност квалитетни производи служба.

3. Одете на чекор напред во исполнувањето на задоволството на клиентите "

 

Технички воведување

1. мувла дизајн

2. алуминиум Леене.

3. цинк Леене

4. песок кастинг

5. инвестиции Лиење

6.Permanent мувла кастинг / гравитацијата кастинг

7.Precision ЦПУ обработка

8.Surface по завршувањето: боени, цинк слој, слој никел, хром слој, e-слој, црн оксид, вакуум метализацијата, anodize, хромати слој