Kebijakan Quality & Certification

1. prioritas Pisanan ing Service utawa Product paling dhuwur.

2. terusan ketemu ing layang wektu lan nyediakake competitive price.

3. Terus nambah efektifitas saka sistem Manajemen Quality

4. Njamin selaras konsisten sarat.

 23123124

Philosophy

1. Ndamel pendekatan Win-Win karo pelanggan.

2. Produce Value-ditambahaké Quality Products Service.

3. Go ing mil ekstra ing patemon customer kepuasan '

 

introduksi Technical

desain 1. Mold

2. Aluminium Die Casting.

3. die casting Seng

4. Sand Casting

Casting 5. Investment

6.Permanent jamur casting / gravitasi casting

7.Precision CNC mesin

8.Surface Kola: wêdakakêna nutupi, seng nutupi, nutupi nikel, nutupi Chrome, e-nutupi, oxide ireng, metallization vakum, anodize, nutupi kromat