Aluminium LED Lamps Housing

Aluminium LED Lamps Housing

短描述:

proses produksi: 800-1600T tekanan tinggi mesin die-casting, CNC mesin sawise Material: A380 utawa aluminium ADC12 alloy lumahing perawatan: wêdakakêna nutupi, utawa lukisan udan Gunakake: bay dhuwur utawa kurang cahya LED kanggo cooling, aplikasi kanggo mining, distribusi nyimpen, olahraga stadion, etc.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • 机器规格

    描述

    机器视频

    Proses produksi:800-1600T tekanan tinggi mesin die-casting, CNC mesin sawise

    Material: A380 utawa ADC12 aluminium

    Perawatan lumahing: wêdakakêna nutupi, utawa lukisan udan

    Gunakake: bay dhuwur utawa kurang dening lampu kanggo cooling, aplikasi kanggo mining, nyimpen distribusi, olahraga stadion, etc.

  • 上一个产品:
  • 下一个产品:
  • 相关产品

    WhatsApp Online Chat !