• banner1
  • banner2-1
  • banner3

sing kita

Ningbo INNOVAW MEKANIK CO., LTD punika Produsèn profesional saka casting lan bagéan machined kang digunakake digunakake kanggo Automotive, Medical, earthmover, Petroleum, listrik lan Industri cahya. Atanapi ing bisnis long-term karo pelanggan manca saka Amérika Lor lan Eropah kulon, kita persis ngerti apa requirement customer nalika padha nyedhiyani gambar lan specification materi. Lan engineering kita bisa suggest proses paling lan teknologi kanggo nggawe komponèn utawa desain sembarang ganti yen perlu. Paling produk kita sing dièkspor Kanada, Amerika Serikat, lan kulon Eropah Jerman, Prancis, Italia, Norwegia, Finlandia, Swiss, lan sapiturute lan menang reputasi apik ing antarane kita pelanggan.

sinau More

kok milih kita

  • Quality

    Quality

    Ningbo INNOVAW die casting iku pimpinan donya ing tliti die casting saka seng, aluminium lan Magnesium wesi. pasinaon View cilik saka maneka industri karo gagasan kanggo dandan komponèn liwat casting die.
  • certificate

    certificate

    kita TS16949 lan ISO14001 certified.
  • Produsen

    Produsen

    Produsèn professinal saka perkakas die casting, dhuwur meksa die casting, aluminium gravitasi casting, meksa die casting kurang, tliti CNC mesin meh 20 taun.

Products Bintang

ndeleng kabeh produk

Case kita